ua en ru

Внаслідок ДТП у Кривому Розі постраждали 5 осіб

Внаслідок ДТП у Кривому Розі постраждали 5 осіб Фото: поліція розслідує ДТП у Кривому Розі

Серед постраждалих внаслідок ДТП у Кривому Розі неповнолітня дитина

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) у Кривому Розі (Дніпропетровськая область) постраждали 5 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

"Все трапилось на дорожньому шляху по вул. Кільцевій. Водійка автомобіля Geely не обрала безпечну швидкість руху та допустила виїзд керованого нею автомобіля на зустрічну смугу, де відбулося зіткнення з автомобілем Chevrolet Aveo, водій якого не зміг вчасно зупинитися на слизькій дорозі. В результаті зіткнення постраждало п’ятеро осіб, серед них і 11-річна дівчинка, а автомобілі сильно зім’яло", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок ДТП у Кривому Розі трьом постраждалим надано першу медичну допомогу та призначено амбулаторне лікування, ще одну постраждалу госпіталізовано. Неповнолітню дівчинку, яка була у Geely, госпіталізували до дитячого травматологічного відділення 8-ї міської лікарні м. Кривого Рогу з численними ушкодженнями, закритою черепно-мозковою травмою, закритим переломом кісток тазу.

За фактом ДТП у Кривому Розі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Слідчі дії тривають.

altalt

Фото: ДТП у Кривому Розі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області в ДТП потрапив автомобіль інкасаторів ПриватБанку.