ua en ru

У результаті ДТП у Київській області постраждали 9 людей

У результаті ДТП у Київській області постраждали 9 людей Фото: ДТП (pixabay.com)

Серед них іноземці та двоє неповнолітніх

У результаті дорожньо-транспортної пригоди у Київській області постраждали 9 людей. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Київській області на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Зазначається, що сьогодні вранці, о 7:30, на 61-му км автотраси Київ-Одеса сталася ДТП за участю трьох автомобілів. Попередньо встановлено, що водій автомобіля Nissan з державними номерами Білорусі виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з двома автомобілями.

"Автомобіль "Saab", з держномерами Білорусі, в салоні якого їхали громадяни Білорусі, рухався у напрямку міста Київ. За ним слідувала автівка "Mitsubishi" з українськими держномерами, в салоні якого теж були громадяни Білорусі. У цей час їм на зустріч виїхав автомобіль "Nissan". У результаті ДТП травми різного ступеню тяжкості отримало 9 людей, серед них іноземці та 2 двоє неповнолітніх. Каретою швидкої допомоги потерпілі доправлені до медичних закладів", - вказано у повідомленні.

Наразі на місці аварії працюють слідчо-оперативна група Білоцерківського відділу поліції, фахівці-експерти, медики. Встановлюються всі обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.

На Київщині сталася ДТП за участю іноземців. Постраждало 9 осіб, серед них двоє дітей Сьогодні вранці, о 7.30 на 61-м...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 25 липня 2017 р.

Нагадаємо, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Київській області вранці 23 липня 2017 року загинули п'ятеро людей.