ua en ru

В результаті ДТП в Хмельницькій області 2 людини загинули, 5 поранені

В результаті ДТП в Хмельницькій області 2 людини загинули, 5 поранені Фото: ДТП

Зараз слідчі з'ясовують всі обставини події

В результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), яка сталася у Хмельницькій області, 2 людини загинули, 5 поранені. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

Як повідомляється, ДТП сталася вчора, 28 грудня, близько 18:00 на автодорозі Старокостянтинів-Шепетівка.

Водій маршрутного автобуса, допустив занос транспортного засобу, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем Volkswagen Т-4, в результаті чого водій мікроавтобуса та його пасажирка загинули на місці пригоди.

Крім того, ще одна пасажирка отримала травми у вигляді струсу головного мозку та відкритого перелому лівого передпліччя та була госпіталізована в травматологічне відділення районної лікарні.

"Також травми отримали четверо пасажирів автобуса. Серед них двоє жителів Хмельницького, одна жителька Старокостянтинова і одна вінничанка. У постраждалих діагностували струс головного мозку, гематоми, забої різних частин тіла. Зараз вони знаходяться в неврологічному відділенні Старокостянтинівської центральної районної лікарні. 18-річна мешканка міста Вінниця від госпіталізації відмовилася", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", санкція якої передбачає позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

В результаті ДТП в Хмельницькій області 2 людини загинули, 5 пораненіВ результаті ДТП в Хмельницькій області 2 людини загинули, 5 пораненіВ результаті ДТП в Хмельницькій області 2 людини загинули, 5 поранені

Фото: ДТП у Хмельницькій області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Маріуполі сталося ДТП за участю поліцейського, загинула одна людина.