ua en ru

Внаслідок ДТП у Харківській області постраждали 5 осіб

Внаслідок ДТП у Харківській області постраждали 5 осіб Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

Зокрема, серед постраждалих 6-річна дитина

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), що сталася у Харківській області вчора, 22 жовтня 2017 року, постраждали 5 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

Як повідомляється, аварія сталася на автодорозі Харків-Золочів поблизу села Миронівка вчора 22 жовтня близько 16:45. У ході ДТП сталося зіткнення автомобілів "Опель Астра" та "Шкода Октавіа".

"Водій автомобіля "Шкода Октавіа" здійснив виїзд на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем "Опель Астра". Внаслідок аварії бригадою швидкої медичної допомоги до лікарні було доставлено п’ятеро постраждалих: 32-річного водія та пасажирів "Шкода Октавіа": 58-річну жінку та 60-річного чоловіка. А також 29-річну жінку та її 6-річного сина - пасажирів "Опель Астра", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що лікарі констатували у дитини закриту черепно-мозкову травму, переломи кісток тазу та правого стегна, стан здоров'я - стабільний. Стан здоров’я інших постраждалих медики оцінюють як задовільний.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

#Поліція_Харківщини Правоохоронці Харківщини встановлюють обставини ДТП Внаслідок ДТП постраждали та були доставлені до...

Опубліковано Поліція Харківщини 23 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві на Кільцевій дорозі в напрямку Одеської площі перед Жулянським шляхопроводом вантажівка протаранила маршрутку.