ua en ru

В результаті ДТП у Чернігівській області загинули 5 осіб

В результаті ДТП у Чернігівській області загинули 5 осіб Фото: ДТП

Триває досудове розслідування

В результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), що трапилася сьогодні, 25 травня 2016 року, у Чернігівській області загинули 5 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Чернігівській області.

"25 травня на другому кілометрі автодороги "Чернігів-Терехівка-Товстоліс-Петрушин" водій легковика Opel-Vectra не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем Honda CR-V", - йдеться у повідомленні.


Як повідомляється, 44-річний водій автомобіля Opel Vectra виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив лобове зіткнення з автомобілем Honda CR-V під керуванням 52-річного мешканця села Стаси Чернігівського району.

В результаті ДТП у Чернігівській області загинули 5 осіб

Фото: аварія у Чернігівській області

Внаслідок ДТП водій автомобіля Opel Vectra та його 44-річний пасажир загинули на місці пригоди. Водій легковика Honda CR-V та його пасажири 66 та 58 років із Закарпаття отримали тілесні ушкодження, не сумісні з життям, і загинули на місці пригоди. 58-річний пасажир цієї ж автівки отримав тяжкі тілесні ушкодження і доставлений в реанімаційне відділення Чернігівської міської лікарні.

В результаті ДТП у Чернігівській області загинули 5 осіб

Фото: місце аварії

"Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб). Триває досудове розслідування", - йдеться у повідомленні.

В результаті ДТП у Чернігівській області загинули 5 осіб

Фото: ДТП у Чернігівській області

Нагадаємо, вчора у Києві на проспекті Генерала Ватутіна, у бік Московського мосту сталася аварія за участі трьох легкових автомобілів і пожежної машини.