ua en ru

Внаслідок ДТП на Броварському проспекті у Києві постраждали 3 людини

Внаслідок ДТП на Броварському проспекті у Києві постраждали 3 людини Фото: ДТП (РБК-Україна)

Наразі постраждалих госпіталізовано

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) на Броварському проспекті у Києві постраждали 3 людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

"Слідчі столичної поліції встановлюють механізм аварії на Броварському проспекті. Автопригода сталася вранці. Трьох людей із травмами доставили в лікарню", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, аварія за участю кількох автомобілів на проспекті між станціями метрополітену "Чернігівська" та "Лісова" сталася близько 7:30.

Жуткое лобовое ДТП в Киеве на Броварском проспекте у метро Черниговская: Опель JRC516 на высокой скорости вылетел на вст...

Опубліковано dtp.kiev.ua 31 січня 2018 р.

Слідчі, за словами очевидців, встановили, що автомобіль Opel sigmund виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes Sprinter та Alfa Romeo. Врезультаті аварії постраждали водій Mercedes Sprinter та пасажир мікроавтобуса, а також водій Opel sigmund.

"Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Після проведення судових експертиз та інших слідчих дій будуть встановлені механізм та причини автопригоди", - йдеться у повідомленні.

Слідчі столичної поліції встановлюють механізм аварії на Броварському проспекті Автопригода сталася вранці. Трьох людей ...

Опубліковано Поліція Києва 1 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві на Броварському проспекті біля метро "Чернігівська" зіткнулися кілька автомобілів, внаслідок чого утворився затор.