ua en ru

Внаслідок ДТП у Бродах загинуло двоє осіб

Внаслідок ДТП у Бродах загинуло двоє осіб Ілюстративне фото (mashintop facebook.com)

Водій Citroen не надав перевагу в русі вантажівці

У Бродах внаслідок зіткнення автомобіля Citroen Berlingo з вантажівкою DAF-XF105.460 загинуло двоє осіб. Про це повідомляє прес-служба Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Дорожньо-транспортна пригода (ДТП) трапилася 24 липня о 23:20 по вул. Тернопільській. Водій Citroen, мешканець с. Дітківці Бродівського району 1963 року народження, виїхав на автодорогу сполученням “Київ-Чоп” та не надав перевагу в русі вантажівці. Внаслідок цього трапилося ДТП.

У результаті аварії від отриманих травм загинули на місці події водій Citroen та його пасажир - мешканка м. Броди 1970 року народження. Зазначається, що вантажівкою керував мешканець с. Дубровка Ужгородського району Закарпатської області 1992 року народження. Причини ДТП встановлюються.

Внаслідок ДТП у Бродах загинуло двоє осіб

Скріншот (facebook.com/Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА)

Нагадаємо, 24 липня внаслідок ДТП на трасі Київ-Одеса загинули дві людини. Аварія сталася біля повороту на селище Іванівка - легковий автомобіль зіштовхнувся з "Камазом".

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху.