ua en ru

В результаті бійки футбольних фанатів у Києві затримано 13 осіб - МВС

В результаті бійки футбольних фанатів у Києві затримано 13 осіб - МВС Фото: Футбольні фанати

В результаті зіткнень в органи внутрішніх справ Києва доставлено 13 осіб, один з них - неповнолітній

У результаті бійки між українськими та польськими фанатами у Києві правоохоронці затримали 13 осіб, 4 госпіталізовані. Про це повідомили в прес-службі МВС.

"На Майдані перебували польські вболівальники. Близько 100 правоохоронців здійснювали охорону громадського порядку та супроводжували іноземних гостей", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в органи внутрішніх справ Києва доставлено 13 осіб, один з них - неповнолітній. Відомості про вчинення правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочате кримінальне провадження за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. У молоді вилучені маски, балаклави і петарди.

До медичних установ звернулися чотири особи, які отримали тілесні ушкодження під час подій у центральній частині столиці. Серед постраждалих - один працівник міліції. Інформація про інших постраждалих уточнюється.

Нагадаємо, в 16:20 агресивно налаштовані молоді люди з'явилися на центральній площі столиці і затіяли сутичку: кидали каміння, петарди та інші предмети. Правоохоронці втрутилися і припинили конфлікт.