ua en ru

Розвідка: в результаті бійки між п'яними військовими РФ на Донбасі загинув один мінометник

Розвідка: в результаті бійки між п'яними військовими РФ на Донбасі загинув один мінометник Фото: військові РФ на Донбасі

Ще двоє отримали важкі ножові поранення

В результаті зіткнення між п'яними військовослужбовцями Російської Федерації на Донбасі загинув один мінометник, ще двоє отримали важкі ножові поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"20 квітня ц.г., у результаті виникнення сутички між військовослужбовцями мінометного взводу 9 ошмсп мп, на грунті зловживання алкогольними напоями у н. п. Красноармійськ, загинув один мінометник, а ще двоє отримали важкі ножові поранення", - йдеться в повідомленні.


Крім цього, у стані сильного алкогольного сп’яніння російський військовий на Донбасі скоїв ДТП та збив місцеву мешканку з дитиною.

"21 квітня ц.р. командир взводу забезпечення 1 мотострілецького батальйону 9 ошмсп мп 1 АК лейтенант Каструк Сергій Вікторович (08.06.74 р. н.), у стані сильного алкогольного сп’яніння, скоїв ДТП та збив місцеву мешканку з дитиною. Постраждала отримала струс головного мозку, закритий перелом тазу, перелом руки і розрив селезінки", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, враховуючи численні пограбування приватних будинків жителів н. п. Новоазовськ, що мають місце з початку квітня, російською військовою комендатурою прийнято рішення тимчасово заборонити військовослужбовцям 9 ошмсп мп залишати територію частини не за службовими питаннями.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські військові на Донбасі знівечили місцеву жительку.