ua en ru

Розрив між Ю.Тимошенко та В.Януковичем не перевищує 3%, -О.Турчинов.

Відповідно до попереднього підрахунку голосів БЮТ, розрив між Юлією Тимошенко та Віктором Януковичем не перевищує 3%, про це у передвиборчому штабі повідомив керівник центрального штабу, Перший віце-прем'єр Олександр Турчинов, -повідомляє кореспондент РБК - Україна. "Відповідно до телефонного підрахунку голосів ( прим.ред. коли члени виборчкому повідомляли результати голосування) ми вже обробили 52% дільниць і ми отримали результати з наших call-центрів. Це результати з різних регіонів. Відповідно до них Ю.Тимошенко набирає 28,27%, а В.Янукович 31,16%",- сказав він.

При цьому, О.Турчинов повідомив, що паралельно ведеться комп'ютерний підрахунок голосів "наш центральний комп'ютер приймає копії протоколів і ми працюємо швидше Центральної виборчої комісії. І триває третій підрахунок, який здійснюється на базі реальних протоколів з підписами усіх членів дільничних комісій з мокрими печатками. Ми отримаємо результати через декілька годин".

В цілому він зазначив, що "такий підрахунок дає можливість стверджувати і бачити невідповідність даних які надходять до ЦВК і тих, що ми отримуємо", - додав він.