ua en ru

В районі затримання підозрюваного у терактах в Парижі пролунали вибухи

В районі затримання підозрюваного у терактах в Парижі пролунали вибухи Фото: поліція Бельгії сьогодні затримала головного підозрюваного у терактах в Парижі Салаха Абдеслама

Як повідомляється, природа вибуху не зрозуміла

В районі Брюсселя (Бельгія), де раніше був затриманий головний підозрюваний у терактах в Парижі Салах Абдесалам, чути вибухи. Про це передає Reuters з посиланням на бельгійські ЗМІ.

Так, як повідомляється, в ефірі телеканалу RTBF були показані кадри, на яких видно дим і чути звук вибуху, однак природа вибуху не зрозуміла. Також про вибухи повідомляли RTL і l'echo.

13 листопада в Парижі відбулася серія терактів у різних районах містах. Спочатку сталися три вибухи біля Stade De France, де проходив матч Франція-Німеччина. Крім того, терористичні атаки сталися в п'яти інших місцях Парижа. Зокрема, терористи захопили і розстріляли заручників у театрі Bataclan. У загальній складності, в результаті нападів більше 350 чоловік отримали поранення, загинули 132 людини.

Нагадаємо, поліція Бельгії в ході масштабної операції в брюссельському районі Моленбек затримала головного підозрюваного у терактах в Парижі Салаха Абдеслама.

Раніше повідомлялося, що ДНК Салаха Абдеслама виявлені в ході обшуку квартири в Брюсселі.