ua en ru

Розслідування розстрілів на Майдані закінчиться до кінця 2017 року, - Луценко

Розслідування розстрілів на Майдані закінчиться до кінця 2017 року, - Луценко Фото: Юрій Луценко (прес-служба Юрія Луценка)

За словами Луценка, необхідно закінчити експертизи і пред'явити обвинувальний акт

Розслідування розстрілів активістів під час подій на Євромайдані може закінчитися до кінця 2017 року. Про це повідомив головний прокурор України Юрій Луценко, передає "Радіо Свобода".

"Команда прокурорів і слідчих повідомляє мені про готовність у четвертому кварталі цього року закінчити слідство у справі розстрілів на Майдані. Трагічні сторінки 18, 19, 20, 21-го зараз знаходять свою юридичну оцінку в допрацьованому підозру. Це вже зроблено. І наступні кроки - в закінченнях експертиз і пред'явленні обвинувального акта. До четвертого кварталу ми зробимо і це, можливо, найважливіше для відновлення справедливості в нашій країні рішення", - сказав Луценко.

Нагадаємо, раніше адвокат сімей загиблих на Майдані Віталій Титич повідомив, що у справі про розстріли під час Євромайдана на сьогоднішній день допитано 60-70% свідків. За його словами, справа буде просуватися ще довго.