ua en ru

Під Радою перебуває близько 200 активістів

Під Радою перебуває близько 200 активістів Фото: мітинг у Києві (РБК-Україна)

Обстановка під Радою залишається спокійною

У наметовому містечку під Верховною Радою в Києві, 19 жовтня, перебуває близько 200 учасників акції. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Обстановка під Радою станом на 08.30 залишається спокійною і контролюється правоохоронцями.

Кореспондент зазначає, що сьогодні правоохоронців, які охороняють периметр будівлі Ради, спостерігається менше порівняно з вчорашнім днем.

Під Радою перебуває близько 200 активістів

Фото: обстановка в урядовому кварталі станом на 08:30 (РБК-Україна)

Нагадаємо, що в середу ввечері, 18 жовтня, поліція відпустила всіх активістів, затриманих раніше після сутички з силовиками під стінами Верховної Ради в Києві.

Раніше, після сутичок під будівлею ВР в поліцію доставили 11 осіб. "В результаті події під ВР в поліцію доставлено 11 осіб. Конфлікт виник після того, як правоохоронці повернули частину щитів, викрадених напередодні у військовослужбовців Національної гвардії", - йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції.

Зазначалося, що під час прориву фільтраційної кордону мітингувальники відібрали у правоохоронців щити і захисну амуніцію. Протягом дня з представниками наметового містечка проводилися переговори щодо повернення майна, однак активісти відповідали відмовою.