ua en ru

Радикальний абсурд: Кандидат від партії Ляшка зійшов з гонки за 300 тис. дол

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії свого імені, сьогодні вранці на своїй сторінці в Facebook повідомив про спробу підкупу кандидата від його партії Дмитра Верзілова.

"Кандидат від Партії регіонів у 43 виборчому окрузі (м. Донецьк) Валентин Ландик здійснив спробу підкупу кандидата від Радикальної партії Олега Ляшка Дмитра Верзілова. Ландик запропонував нашому кандидату 300 тис. дол., якщо Дмитро зніметься з виборів. Ми готуємо звернення до Генеральної прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу проти Ландика і до ЦВК з вимогою зняти регіонала з виборів. На сьогоднішній день рейтинг Валентина Ландика у окрузі становить 31% і має тенденцію до падіння, рейтинг Верзілова - 25% і зростає. Україна має шанс, що регіонал програє навіть у Донецьку. Закликаю кандидата від "Удару" Волкова (рейтинг - 10%) і кандидата від "Батьківщини" Кутепова (рейтинг -7,5%) знятись на користь Верзілова. Тоді ми точно покажемо дулю мафії, яка полонила нашу державу", - написав вранці Ляшко.

При цьому лідер Радикальної партії додав, що це вже не перша спроба кандидатів від влади домовитись з ними за гроші. Ляшко запевняє, що кандидат Михайло Голиця, який балотується по 208-му окрузі разом з Ляшком, пропонував йому 10 млн дол. в обмін на зняття з перегонів.

Але найцікавіші новини прийшли ввечері з ЦВК. На своєму сьогоднішньому засіданні Центрвиборчком задовольнив заяву Дмитра Верзілова... про зняття з виборчих перегонів за власним бажанням. Цікаво, що заява Верзілова була надіслана до ЦВК як мінімум вчора, в останній день подачі відповідних документів, а може й того раніше. Про що говорив Ляшко сьогодні в Facebook - залишається здогадуватися.

Нагадаємо, вибори народних депутатів України відбудуться 28 жовтня 2012 р.