ua en ru

У Раді побилися нардепи Лещенко і Мельничук

У Раді побилися нардепи Лещенко і Мельничук Фото: в Раді побилися Лещенко і Мельничук

За словами Рябчина, Мельничук накинувся на Лещенка

У Верховній Раді України побилися депутати від фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко та Іван Мельничук. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав нардеп Олексій Рябчин.

"Новий стиль парламентського діалогу від БПП - депутат Мельничук накинувся на депутата Сергій Лещенко в залі Верховної Ради за пост в фейсбуці. Нуль реакції від керівництва Ради. Деградація", - заявив парламентар.

Повідомляється, що сутичку помітили не зразу, адже у Раді вже понад годину відбувалося обговорення законопроектів. Очевидці кажуть, що саме Мельничук кинувся на Лещенка.

Сутичка була достатньо короткою, адже народних депутатів розвели їхні колеги.

altФото: в Раді сталася бійка (ВВС-Україна)

Підкреслимо, що в конфлікті також брав участь нардеп Олег Барна, після бійки він звинуватив Лещенко в поширенні неправдивої інформації.

Нардеп Лещенко прокоментував бійку РБК-Україна.

"Вчора було намагання зірвати антикорупційний комітет Верховної Ради, коли декілька депутатів Блоку Петра Порошенка за вказівкою Адміністрації президента просто не прийшли на засідання. Це робиться свідомо, щоб показати, що цей комітет є непрацездатний... Це робиться не перший раз, але вчора кворум вдалося зібрати. Відповідно мною було зроблено публікацію у Facebook про те, що за вказівкою Банкової група депутатів від БПП просто не ходить на комітет",- розповів парламентар.

Він зазначив, що мова йде про трьох депутатів від БПП - Івана Мельничука, Олега Барну та Ігоря Артюшенко.

"Сьогодні під час ранкового засідання до мене підійшов депутат від Блоку Петра Порошенка на прізвище Мельничук… і почав з'ясовувати стосунки. Коли в нього закінчилися аргументи, він почав намагатися проявити якусь фізичну силу, але йому це не вдалося. Постраждав піджак", - підсумував Лещенко.