ua en ru

Рада у вівторок розгляне законопроект про Конституційний суд, - Парубій

Рада у вівторок розгляне законопроект про Конституційний суд, - Парубій Фото: Андрій Парубій

Також у вівторок пропонується розглянути блок питань аграрної політики

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що парламент у вівторок розгляне законопроект про Конституційний суд. Про це він сказав у ході засідання погоджувальної ради у понеділок, 10 квітня 2017 року, передає прес-служба Ради.

Спікер наголосив, що у вівторок робота парламенту розпочнеться з розгляду блоку законопроектів з правової політики.

"Першим і головним, на мою думку, є закон про Конституційний суд України, розгляд якого ми перенесли з минулого тижня", - сказав він.

За його словами, наступним у вівторок пропонується розглянути блок питань аграрної політики – "на їхній важливості наполягає профільний Комітет".

"У середу, традиційно, першим питанням планується розглянути проекти постанов про ратифікацію документів. Також на середу пропонується блок питань, поданих комітетом з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму, а також блок законопроектів щодо захисту прав дитини та законопроекти щодо прав внутрішньо переміщених осіб", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, Рада у середу, 12 квітня 2017 року, заслухає голову Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП).