ua en ru

Рада може прийняти держбюджет-2018 в четвер, - Парубій

Рада може прийняти держбюджет-2018 в четвер, - Парубій Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

ВРУ в четвер, 7 грудня, може ухвалити в другому читанні проект закону про держбюджет-2018

Верховна Рада України (ВРУ) в четвер, 7 грудня, може ухвалити в другому читанні проект закону про державний бюджет на 2018 рік. Про це сьогодні, 4 грудня, на погоджувальній раді керівників фракцій і голів комітетів заявив голова Верховної Ради Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Четвер, шановні колеги, пропонується, щоб ми почали з питань бюджету. Я вважаю, що це буде дуже відповідальний і важливий крок Верховної Ради, якщо ми зможемо розглянути питання бюджету і прийняти бюджет у другому читанні 7 грудня", - заявив Парубій.

За його словами, перед розглядом проекту держбюджету парламент повинен прийняти рішення щодо внесення змін в Податковий і Бюджетний кодекси.

Нагадаємо, 1 грудня Кабінет міністрів України затвердив доопрацьований проект державного бюджету на 2018 рік і передав його у Верховну Раду України.

"Підкреслюю, що вчасно прийнятий бюджет - це запорука стабільності і розвитку. Ми плануємо і в рамках коаліції, і в консультаціях з народними депутатами, керівництвом парламенту - ми пропонуємо, щоб проект бюджету на 2018 рік було розглянуто 7 грудня", - заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.