ua en ru

Рада розпочне засідання о 17:00, - Парубій

Перший віце-спікер Верховної Ради України Андрій Парубій повідомив, що парламент розпочне пленарне засідання сьогодні о 17:00. Про це він повідомив у сесійній залі парламенту.

"Зараз відбувається спільна нарада голів коаліції з Президентом України, прем'єр-міністром України, горловою Верховної Ради України. Порошу прийняти цю позицію з розуміння. Зараз ця позиція виробляється... Тому ми розпочнемо нашу роботу о 17:00", - заявив Парубій.

Нагадаємо, віце-спікер Верховної Ради України Оксана Сироїд оголосила, що ранкового пленарного засідання парламенту не буде. Вечірнє засідання розпочнеться сьогодні о 16:00.

Раніше сьогодні перший віце-спікер Верховної Ради України Андрій Парубій оголосив, що Рада почне роботу в 12:00.

За його словами, у ці хвилини проходить рада коаліції з питань порядку денного.

Згідно порядку денного, Рада розгляне проекти постанов про визначення окремих територій Донецької та Луганської областей, в яких запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування (№2374), а також про схвалення звернення від імені Ради безпеки ООН і Ради ЄС про розгортання на території України в міжнародній операції з підтримання миру і безпеки (№2379). Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту.