ua en ru

Намагався втекти з міста: поліція затримала чоловіка, який влаштував стрілянину у Чернівцях

Намагався втекти з міста: поліція затримала чоловіка, який влаштував стрілянину у Чернівцях Фото: поліція затримала чоловіка, який влаштував стрілянину у Чернівцях (cv.npu.gov.ua)

Сьогодні, 13 січня, у Чернівцях посеред білого дня сталася стрілянина внаслідок якої постраждав чоловік. Правоохоронці вже затримали злочинця, який намагався втекти з міста.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Національної поліції.

"Повідомлення про госпіталізацію чоловіка з травмою ока поліцейські отримали від медиків. Щоб встановити обставини отримання тілесних ушкоджень на місце події виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП і Чернівецького райуправління поліції, а також співробітники кримінального блоку поліції", - пише пресслужба.

Під час опитування свідків й очевидців - поліція встановила маршрут втечі стрілка. Вже через 20 хвилин його було затримано на виїзді з Чернівців. Співробітники карного розшуку ГУНП разом з патрульними зупинили автомобіль, в якому злочинець їхав разом із знайомим.

Фото: поліція затримала чоловіка, який влаштував стрілянину у Чернівцях (cv.npu.gov.ua)

Згідно з попередніми даними, стрілком виявися 22-річний житель міста Чернівці. Чоловік вистрілив у потерпілого із невстановленої зброї, внаслідок чого останній отримав травматичне поранення ока.

Поліція кваліфікує подію за ознаками статей:

  • ст. 15 - замах на кримінальне правопорушення;
  • ст. 115 - умисне вбивство.