ua en ru

П'яний російський військовий відкрив вогонь по силам АТО, але потрапив в своїх

П'яний російський військовий відкрив вогонь по силам АТО, але потрапив в своїх Фото: військові РФ на Донбасі

Внаслідок інцинденту поранено 2 військових РФ

П'яний російський військовий відкрив вогонь по позиціям сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, але потрапив в своїх. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, протягом доби на Донбасі поранено четверо військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк), а також 4 (Алчевськ) та 7 (Дебальцеве) окремих мотострілецьких бригад 2 АК (Луганськ) ЗС РФ, переважно з причин порушення техніки безпеки при поводженні зі зброєю.

"Втрати особового складу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, пов’язані з тим, що, військовослужбовець 1 мотострілецького батальйону полку, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, відкрив неупорядковану стрілянину з автомату та підствольного гранатомету в бік розташування сил АТО, але влучив у власні позиції, внаслідок чого осколкові поранення від гранати ВОГ-25 отримали два російських окупанта", - йдеться у повідомленні.

Обстановка в зоні АТО та навколо України станом на 22 вересня На тимчасово окупованих територіях сходу України противн...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 22 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з військовослужбовців Російської Федерації планують створити спеціальний батальйон для проведення диверсій і терактів на Донбасі.