ua en ru

П'яні підлітки у Дніпрі до смерті побили бездомного чоловіка

П'яні підлітки у Дніпрі до смерті побили бездомного чоловіка Фото: Нацполіція затримала підозрюваних

Ще один бездомний з травмами був госпіталізований до лікарні

У Дніпрі троє молодих людей побили до смерті безпритульного чоловіка і завдали травми ще одному бездомному, який був доставлений в лікарню. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Дніпропетровській області.

"В ніч з 9 на 10 лютого близько опівночі дівчина (13 років) разом з учнем місцевої школи (17 років) та непрацюючим молодим хлопцем (20 років) випили в під'їзді пляшку коньяку. Після цього у стані алкогольного сп'яніння вони вийшли на вул. Калинову м. Дніпро. Поруч з будинком підлітки побачили двох безпритульних, які спали на трубах теплотраси. Безпричинно вони напали на бомжів, били їх руками, ногами і камінням, в результаті чого чоловік 44 років помер на місці, а чоловік 33 років з численними тілесними ушкодженнями дочекався ранку, коли його помітили громадяни і викликали швидку допомогу та поліцію", - повідомляє прес-служба Нацполіції.

Щоб затримати підозрюваних, поліцейські Індустріального відділення Дніпра обійшли поквартирно всі багатоповерхівки, які знаходяться біля місця злочину.

Підозрювані були затримані і доставлені у відділення поліції, вони визнали свою провину.

П'яні підлітки у Дніпрі до смерті побили бездомного чоловіка

Фото: місце вчинення злочину

Молодим людян загрожує покарання за п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Стосовно дівчини будуть застосовані примусові заходи виховного порядку.

Нагадаємо, СБУ затримала снайпера бойовиків на лінії розмежування. Жінка була снайпером взводу швидкого реагування і радіотелеграфістом в ДНР.