ua en ru

Путін підписав закон про спрощене отримання російського громадянства для іноземців-підприємців

Президент Росії Володимир Путін підписав закон, який спрощує прийом в громадянство РФ окремих категорій іноземних громадян і осіб без громадянства, якщо вони проживають на території країни.

Президент Росії Володимир Путін підписав закон, який спрощує прийом в громадянство РФ окремих категорій іноземних громадян і осіб без громадянства, якщо вони проживають на території країни. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кремля.

"Президент Росії Володимир Путін підписав федеральний закон "Про внесенні змін у федеральний закон "Про громадянство Російської Федерації", прийнятий Державною думою 11 червня 2014 року і схвалений Радою федерації 18 червня",- йдеться в повідомленні прес-служби Кремля.

Наголошується, що закон спрямований на спрощення порядку прийому в російське громадянство іноземних громадян та осіб без громадянства, які проживають на території країни, є підприємцями, інвесторами, кваліфікованими спеціалістами, випускниками російських освітніх організацій професійної освіти.

Дія закону поширюється на іноземних громадян і осіб без громадянства, які постійно проживають на території Росії і визнаних носіями російської мови.