ua en ru

Путін звернувся до підозрюваних в отруєнні Скрипалів росіян

Путін звернувся до підозрюваних в отруєнні Скрипалів росіян Фото: підозрювані в отруєнні Скрипалів (скрін з відео камер спостереження)

Глава РФ запропонував росіянам самим виступити перед ЗМІ

Президент Російської Федерації Володимир Путін звернувся до Олександра Петрова і Руслана Бошірова, яких підозрюють в отруєнні колишнього офіцера ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його дочки. Про це повідомляє РБК.

Глава РФ запропонував росіянам самим виступити перед ЗМІ.

"У принципі ми, звичайно, подивилися, що це за люди. Ми знаємо, хто вони такі вже, ми їх знайшли. Сподіваюся, що вони самі з'являться і самі про себе розкажуть. Це буде краще для всіх. Нічого там особливого і кримінального немає . Подивимося найближчим часом. Цивільні, звичайно. Я хочу до них звернутися, щоб вони почули нас сьогодні, нехай вони прийдуть куди-небудь до вас у засоби масової інформації", - заявив російський президент.

Нагадаємо, видання Daily Express з посиланням на джерела повідомило, що британська розвідка вийшла на обвинувачених в отруєнні в Солсбері завдяки даним, отриманим від завербованого російського агента.

Як писало РБК-Україна раніше, у Великій Британії встановили особи двох чоловіків, які фігурують в отруєнні екс-шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в англійському місті Солсбері. Їх звинуватили в змові вбивства Скрипалів з використанням речовини "Новичок". Поліція оприлюднила серію фотографій з камер відеоспостереження з двома росіянами, яких звинувачують в отруєнні Скрипалів.