ua en ru

Проти чиновників Маріупольського порту порушено справу за фактом зловживання владою, - МВС

Співробітники слідчого управління ГУМВС України в Донецькій області за підтримки спецпідрозділів обласного главку міліції в рамках досудового розслідування стосовно посадових осіб ДП "Маріупольський морський торговельний порт" на території вказаного підприємства провели обшуки.

Співробітники слідчого управління ГУМВС України в Донецькій області за підтримки спецпідрозділів обласного главку міліції в рамках досудового розслідування стосовно посадових осіб ДП "Маріупольський морський торговельний порт" на території вказаного підприємства провели обшуки. Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України в Донецькій області.

"Дані слідчі заходи проводяться в рамках кримінального провадження, відкритого прокуратурою Донецької області за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 364 КК України "Зловживання владою або службовим становищем"", - йдеться в повідомленні.

Перешкоджання проведенню слідчих дій з боку співробітників підприємства не зафіксовано. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як заявляв уже колишній донецький губернатор Сергій Тарута, Маріупольський морпорт щомісяця недоотримує 70 млн грн прибутку.