ua en ru

За минулу добу в зоні АТО загинув 1 військовий, ще 2 постраждало

За минулу добу в зоні АТО загинув 1 військовий, ще 2 постраждало Фото: загиблий в АТО солдат ЗСУ (колаж РБК-Україна)

Загалом минулої доби російсько-терористичні війська 22 рази порушили режим тиші

Протягом минулої доби, 22 грудня 2017 року, в зоні антитерористичної операції на Донбасі російсько-терористичні війська 22 рази порушили режим тиші, внаслідок чого один український військовий загинув, ще двоє постраждало. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Вечір перед новорічно-різдвяним перемир’ям не пройшов спокійно у районі проведення АТО. Російсько-окупаційні війська продовжували грубо порушувати режим припинення вогню та здійснювали прицільні обстріли по позиціях Збройних Сил України, застосовуючи заборонені міномети та артилерію", - йдеться в повідомленні.

Зокрема зазначено, що на Луганському напрямку в другій половині доби ворог зі 122-мм артилерійської системи вів вогонь по позиціях ЗСУ на підступах до Старого Айдару, а міномети 120-го калібру противник застосував по оборонцях Троїцького, Травневого і Луганського.

Своєю чергою на Донецькому напрямку під мінометний вогонь окупантів потрапили опорні пункти сил АТО в районі Авдіївки, Пищевика і Павлополя.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 22 грудня 2017 року Вечір перед...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 грудня 2017 р.

"Загалом минулої доби російсько-терористичні війська 22 рази порушили режим тиші. У випадках, що становили найбільшу небезпеку особовому складу, українські воїни давали агресору адекватну вогневу відповідь. Унаслідок ворожих обстрілів поранено одного військовослужбовця, ще один отримав бойову травму і, на жаль, Україна втратила одного захисника", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі почало діяти перемир'я на час різдвяних свят.