ua en ru

У прокуратурі розповіли подробиці ДТП з автобусом Нацгвардії

У прокуратурі розповіли подробиці ДТП з автобусом Нацгвардії Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

Аварія сталася в 2 км від розташування військової частини

Прокуратура відкрила справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) з автобусом Національної гвардії в Київській області. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

"Під час руху військової колони Національної гвардії України 5 жовтня 2017 Київської області сталося ДТП. Один військовослужбовець загинув, семеро військовослужбовців і цивільний травмовані", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, близько 7:00 ранку сталася ДТП на трасі Київ - Вишгород з участю рейсового автобуса "Богдан" сполученням "Лютіж-Київ" та автобуса "Еталон" Національної гвардії України.

Так, під час руху військової колони, приблизно в 2 км від розташування військової частини, маршрутний автобус зіткнувся з військовим транспортним засобом, який перевозив військовослужбовців у супроводі автомобіля Служби безпеки дорожнього руху Нацгвардії.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, військової прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2. ст. 286 КК ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами").

Наголошується, що слідство доручено проводити Головному управлінню національної поліції у Київській області, за процесуального керівництва військової прокуратури Центрального регіону України.

Зараз тривають першочергові слідчі дії. На місці події працюють оперативно-слідчі групи Головного управління національної поліції у Київській області та військової прокуратури.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вишгородському районі Київської обл. сталося зіткнення двох автобусів.