ua en ru

Прокуратура порушила справу проти міліціонера, який побив противника концерту Ані Лорак в Києві

Прокуратура порушила справу проти міліціонера, який побив противника концерту Ані Лорак в Києві Джерело фото:mignews.com.ua
Прокуратура міста Києва відкрила кримінальне провадження щодо міліціонера, який під час концерту Ані Лорак в ДК "Україна" безпідставно наніс тілесні ушкодження активісту.

Прокуратура міста Києва відкрила кримінальне провадження щодо міліціонера, який під час концерту Ані Лорак в ДК "Україна" безпідставно наніс тілесні ушкодження активісту. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Встановлено, що 27 листопада працівник столичної міліції, задіяних в охороні громадського порядку під час концерту Ані Лорак, вийшов за межі наданих йому повноважень і, використовуючи спеціальний засіб, безпідставно наніс тілесні ушкодження громадянину.

"Ми також закликаємо потерпілого звернутися в прокуратуру із заявою про побиття. Втім, для відкриття кримінального провадження нам досить і публікації в ЗМІ, а саме відео, що виклав небайдужий громадянин в мережу Інтернет", - зазначив прокурор Києва Сергій Юлдашев.

Відомості про вчинення кримінального правопорушення внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 365 (Перевищення влади, якщо воно супроводжувалося насильством) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування проводить слідчий відділ прокуратури міста Києва.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пообіцяв звільнити міліціонера, який побив противника концерту співачки Ані Лорак в Києві.