ua en ru

Прокуратура розслідує побиття нардепа Левченка в Києві

Прокуратура розслідує побиття нардепа Левченка в Києві Фото: побитий депутат (facebook.com/s.kutniak)

Інцидент розслідується за статтею "Насильство щодо державного діяча"

Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом побиття народного депутата від партії "Свобода" Юрія Левченка під час демонтажу гаражів на вулиці Половецькій у Шевченківському районі Києва. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури в Facebook.

"Інцидент, що стався 9 березня 2018 року під час демонтажу гаражів на вулиці Половецькій у Шевченківському районі столиці між народним депутатом України Юрієм Левченком та групою осіб, розслідуватиметься за статею "Насильство щодо державного діяча". Відповідні відомості внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 346 КК України - "Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними відомства, в зв'язку з сутичками, які сталися під час згаданих подій, розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу. В рамках розслідування проводяться всі необхідні слідчі дії.

Інцидент, що стався 9 березня 2018 року під час демонтажу гаражів на вулиці Половецькій у Шевченківському районі столиці...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 9 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на акції протесту проти забудови в Києві побили до втрати свідомості члена ВО "Свобода" Юрія Левченка.