ua en ru

Прокуратура розслідує факт отруєння київських ватерполісток у Львові

Прокуратура взяла на контроль хід розслідування кримінального провадження за фактом харчового отруєння у Львові київських спортсменок з команди з водного поло.

Прокуратура взяла на контроль хід розслідування кримінального провадження за фактом харчового отруєння у Львові київських спортсменок з команди з водного поло. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що вчора близько 21:00 у заклад охорони здоров'я з діагнозом гостра кишкова інфекція було госпіталізовано 11 осіб.

Встановлено, що всі госпіталізовані особи є членами спортивної команди з водного поло, які напередодні відвідували басейн у одному зі спортивних закладів Львова та харчувалися в кафе на його території.

За даним фактом Шевченківським райвідділом міліції Львова розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 325 КК України (за фактом порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання епідемічним та іншим інфекційним захворюванням та масовим неінфекційним захворюванням (отруєнням).

Прокуратурою винесено постанову про проведення перевірки зазначеного закладу громадського харчування органами санітарно-епідеміологічної служби Львівської області. В даний час співробітниками міліції проводиться огляд місця події із залученням працівників СЕС. Останні, також відібрані проби води з басейну для відповідного дослідження. Досудове розслідування триває.