ua en ru

Прокуратура перекваліфікувала справу про згвалтування мешканки смт Врадіївка в замах на вбивство

Підозрюваним у скоєнні злочинів відносно мешканки смт Врадіївка Ірини Крашковой оголошено про підозру у скоєнні замаху на вбивство. 

Підозрюваним у скоєнні злочинів відносно мешканки смт Врадіївка Ірини Крашковой оголошено про підозру у скоєнні замаху на вбивство. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської обл.

Як повідомив заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Єфименко, сьогодні, 5 серпня 2013 р. підозрюваним Д., П. і Р. вручено повідомлення про новий підозрі, зокрема їх дії перекваліфіковано з ч. 1 ст. 121 КК України на ч. 2 ст. 15 п.п. 4, 6, 9, 12 ч. 2 ст. 115 КК України, а саме вони підозрюються у скоєнні закінченого замаху на умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю, з корисливих мотивів, з метою приховати інший злочин, за попередньою змовою групою осіб.

Крім того, підозрюваному Р. інкримінується скоєння розбійного нападу, а Д. і П. - вчинення згвалтування, розбійного нападу а також ряду службових злочинів.

В даний час досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше адвокати Крашковой подали документи до Миколаївської обласної прокуратури з проханням перекваліфікувати дії підозрюваних у замах на умисне вбивство.

Нагадаємо, 26 червня троє чоловіків затягнули в автомобіль 29-річну мешканку смт Врадіївка Ірину К., вивезли її в лісосмугу біля села Сирове і згвалтували. По дорозі й на місці згвалтування дівчину жорстоко били. Пізніше за підозроюі у вчиненні злочину були затримані двоє співробітників міліції і ще один місцевий житель.

Після того, як стало відомо про згвалтування дівчини, у Врадіївці місцеві жителі штурмували відділення міліції, а політики підхопили резонансну тему і пішли на Київ з вимогами зупинити міліцейське свавілля.