ua en ru

Прокуратура передала в суд справу проти 4 учасників заворушень Костянтинівці

Прокуратура передала в суд справу проти 4 учасників заворушень Костянтинівці Фото: заворушення в Костянтинівці

Троє підозрюваних перебувають під вартою, один – під домашнім арештом

Прокуратура Донецької області завершила досудове розслідування кримінального провадження стосовно чотирьох учасників масових заворушень у Костянтинівка 16 березня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури.

"Вказані особи підозрюються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 294 (масові заворушення), а один з них у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 186 (грабіж) КК України. За клопотанням прокуратури трьом підозрюваним судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, а одному - домашній арешт", - йдеться в повідомленні.

В даний час досудові розслідування завершено, справи направлені до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, 16 березня о 14:42 у Костянтинівці Донецької області через порушення правил дорожнього руху екіпажем бронемашини сталося ДТП. В результаті події загинула 8-річна дівчинка, її рідна тітка, отримала травми різного ступеня тяжкості, вона була госпіталізована в місцеву лікарню.

Ввечері того самого дня близько сотні людей підпалили шини в гуртожитку, в якому живуть українські військові, і побили в будівлі скла, а також пізніше перевернули машину ДАІ.