ua en ru

Прокуратура відкрила кримінальну справу за фактом бійки депутатів під час телеефіру

Прокуратура відкрила кримінальну справу за фактом бійки депутатів під час телеефіру Фото: бійка Мельничука і Лінько в прямому ефірі (Кадр з відео YouTube/NEWSONE)

Мельничук і Ліньков побилися під час телеефіру

Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом інциденту між народним депутатом під час телеефіру. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"Київською місцевою прокуратурою №9 розпочато кримінальне провадження за фактом інциденту, що стався між народними депутатами України Сергієм Мельничуком та Дмитром Лінько у вечірньому ефірі одного з телеканалів", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що відомості внесено до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України ("Хуліганство"). Досудове розслідування доручено слідчим Солом'янського управління поліції ГУ ПП в Києві, процесуальне керівництво буде здійснювати місцева прокуратура.

ЗА ФАКТОМ ІНЦИДЕНТУ МІЖ НАРОДНИМИ ДЕПУТАТАМИ ПІД ЧАС ТЕЛЕЕФІРУ РОЗПОЧАТО КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ Київською місцевою...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 19 квітня 2018 р.

Нагадаємо, позафракційний народний депутат Сергій Мельничук і депутат від Радикальної партії Дмитро Лінько влаштували бійку після ефіру ток-шоу на телеканалі NewsOne.