ua en ru

Прокуратура відкрила справу за фактом ДТП з військовою технікою

Прокуратура відкрила справу за фактом ДТП з військовою технікою Фото: ДТП (РБК-Україна)

Військова прокуратура відкрила справу за фактом аварії за участю БРДМ

Військова прокуратура відкрила справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) за участю військової техніки. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Південного регіону.

"На території Херсонської області під час проходження колони військової техніки однієї з військових частин, розташованих на території області, сталося ДТП. Броньована розвідувально-дозорна машина (БРДМ), яка пересувалася на зчепленні, здійснила виїзд на зустрічну смугу дороги і зіткнулася з мікроавтобусом", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, за даним фактом військовою прокуратурою Херсонського гарнізону Південного регіону України розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 415 КК України (порушення правил водіння або експлуатації машин).

Так, на місце події здійснено виїзд групи прокурорсько-слідчих працівників, якою проведено огляд місця події і допитані свідки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Херсонській області сталося ДТП з участю БРДМ-2 та цивільного легкового автомобіля. У результаті ДТП загинув пасажир автомобіля, ще двоє пасажирів з травмами були госпіталізовані