ua en ru

Прокуратура Одеси проводить перевірки за фактом харчового отруєння студентів

Прокуратура Київського району м. Одеси почала перевірку за фактом харчового отруєння студентів Національного університету "Одеська національна юридична академія" після святкування випускного вечора у ресторані "Золотий берег" в Одесі. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Одеської області.

Станом на 14:00 28 травня в КУ "Міська інфекційна клінічна лікарня" перебуває 20 осіб, з попереднім діагнозом "гастроентероколіт".

Раніше експлуатація ресторану була тимчасово заборонена. Працівниками СЕС для лабораторних досліджень відібрані зразки харчових продуктів, взяти змиви, проводяться лабораторні дослідження.

Також відповідно до ст. 97 КПК України прокуратурою Київського району м. Одеси з залученням працівників Київського райвідділу міліції та СЕС проводиться перевірка.

Так, у постраждалих осіб та посадових осіб ресторану на даний час приймаються пояснення, з санітарно-епідеміологічної станції та інфекційної лікарні витребувані відповідні документи.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що протягом 26-28 травня 19 випускників Одеської національної юридичної академії звернулися до швидкої медичної допомоги з симптомами харчового отруєння та з підвищеною температурою тіла.