ua en ru

Прокуратура почала перевірку за фактом самогубства запорізького міліціонера

Правоохоронці Запоріжжя намагаються з'ясувати причину загибелі сержанта конвойного підрозділу міського відділу міліції. Слідчі обласної прокуратури і головного управління міліції області розпочали перевірку. Чи стало це випадковістю, вбивством чи спланованим суїцидом - встановить слідство, повідомляє радіо "Свобода".

На сьогодні відомо лише, що за кілька хвилин до пострілу 23-річний сержант конвойного підрозділу повинен був здати табельний Макаров до збройної кімнати. Проте він вийшов до актової зали міського відділу міліції і поцілив собі у голову. Кілька годин за життя сержанта боролися лікарі 5-ї міської лікарні але о 17:30 реаніматологи констатували смерть.

Колеги загиблого характеризують його позитивно. Причини загибелі назвати не можуть, бо він був неконфліктною людиною і любив свою професію. Він був неодружений. До міського відділу МВС влаштувався одразу по завершенню Запорізького юридичного інституту.

Нагадаємо, 20 грудня о 14:30 співробітники міського відділу міліції Запоріжжя почули у актовій залі звук пострілу. На місці побачили тіло свого колеги сержанта, який мав здати табельну зброю. Того ж дня запорізькі правоохоронці відзначали День міліції.

Читайте також: У Дніпропетровській обл. у приміщенні суду застрелився сержант міліції підрозділу "Грифон"