ua en ru

Прокуратура кваліфікувала обстріл Горлівки як теракт

Прокуратура кваліфікувала обстріл Горлівки як теракт Фото: Горловка

В результаті обстрілу загинули троє людей і постраждали ще четверо, серед яких дві дитини

Прокуратура Донецької області кваліфікувала вчорашній обстріл Горлівки (Донецька обл), в результаті якого загинули троє мирних жителів і були поранені ще чотири людини, як теракт. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Донецької області.

"За фактом нападу терористів "ДНР" на місто Горлівка розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт)", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили в прокуратурі, вчора, 26 травня, близько 19:00 бойовики ДНР завдали масованого удару з важкої артилерії по житловому кварталу Горлівки.

"Під час обстрілу один із снарядів влучив у житловий будинок у Центрально-міському районі міста, в результаті чого загинули троє мирних жителів - господар будинку, його 11-річна дочка, і ще один чоловік. Також поранення отримали ще четверо осіб, серед яких 10-річний хлопчик і новонароджена дитина", - повідомили в донецькій прокуратурі.

Нагадаємо, вчора про загибель трьох осіб в результаті обстрілу Горлівки повідомили в ДНР.

Також у самопроголошеній республіці відзначили, що в результаті обстрілу постраждали 4 людини, зазначимо, що серед них було троє мирних жителів.

Прокуратура кваліфікувала обстріл Горлівки як теракт

Фото: будинок, зруйнований через обстріл Горлівки

Прокуратура кваліфікувала обстріл Горлівки як теракт

Фото: всередині зруйнованого будинку

Прокуратура кваліфікувала обстріл Горлівки як теракт

Фото: двір зруйнованого будинку