ua en ru

Прокуратура кваліфікувала як теракт аварії вертольота Мі-8 під Слов'янському 24 червня

Прокуратура Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері кваліфікували як теракт крах 24 червня вертольота сил АТО Мі-8 під Слов'янську Донецької області.

Прокуратура Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері кваліфікували як теракт крах 24 червня вертольота сил АТО Мі-8 під Слов'янськом Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Південного регіону України.

"Прокуратурою Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт, що призвів до загибелі людей)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, під Слов'янськом Донецької області 24 червня збили вертоліт сил антитерористичної операції (АТО), в результаті чого загинули 9 військових, у тому числі три члени екіпажу повітряного судна. Вертоліт, за словами офіційного представника АТО з місця подій Владислава Селезньова, був збитий бойовиками з переносного зенітно-ракетного комплексу.