ua en ru

Прокуратура Києва розслідує ДТП на мосту Патона за участю працівника міліції

Прокуратура Києва розслідує факт ДТП, що сталася на мосту Патона за участю працівника міліції. Про це повідомила прес-служба прокуратури м. Києва.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю підполковника міліції прокуратура Дніпровського району столиці відкрила кримінальне провадження та розпочала досудового розслідування.

"Встановлено, що сьогодні, 9 серпня, на столичному мосту ім. Патона відбулося зіткнення автомобілів. При цьому було тяжко травмовано чоловіка, котрий згодом помер у лікарні.
Як з'ясувалося, за кермом автомобіля, який за попередніми даними скоїв наїзд на постраждалого, знаходився офіцер міліції", - йдеться у повідомленні.

Відомості про факт дорожньо-транспортної пригоди внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою ч.2 ст.286 КК України - "порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого".

Наразі слідчими прокуратури проведені першочергові слідчі дії: огляд місця події, опитування очевидців, збір даних для експертних досліджень тощо.