ua en ru

Прокуратура Києва направила в суд обвинувачення проти учасника бійки на матчі "Динамо" - "Челсі"

Прокуратура Києва направила в суд обвинувачення проти учасника бійки на матчі "Динамо" - "Челсі" Фото: бійка на матчі

Інші особи, які також брали участь у бійці, встановлюються

Київська місцева прокуратура №6 (Печерський район) направила до суду обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості у відношенні зловмисника, який брав участь у бійці з уболівальниками під час проведення футбольного матчу "Динамо" - "Челсі". Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури.

Нагадаємо, 20 жовтня під час матчу група київських ультрас напала на чотирьох темношкірих уболівальників. Даний епізод зняли представники правозахисної організації FARE і зажадали від УЄФА максимального покарання для "Динамо".

"Зараз підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту і з ним укладено угоду про визнання винуватості у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство, вчинене групою осіб Інші особи, які також брали участь у хуліганських діях, встановлюються", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 25 листопада контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА виніс вердикт у справі про бійку на трибунах під час матчу "Динамо" - "Челсі". УЄФА покарав "Динамо" трьома матчами без глядачів.