ua en ru

Прокуратура: Є передумови до розкриття вбивства дніпропетровського бізнесмена Аксельрода

Прокуратура Дніпропетровської області бачить передумови для розкриття вбивства бізнесмена Геннадія Аксельрода. Про це заявила прокурор Дніпропетровської області Наталія Марчук, передає кореспондент РБК-Україна.

"Відносно умисного вбивства Аксельрода хочу сказати, що всі оперативні служби в повній взаємодії і з повною відповідальністю дуже активно працюють над розкриттям даного злочину. Висунуто і відпрацьовується велика кількість версій. Можу сказати тільки одне - у нас є передумови до розкриття даного злочину та оперативні служби над цим зараз працюють в повній координації. Є повне взаємовідношення з іншими областями і державою. В даному напрямку є чітка, злагоджена, активна робота", - заявила Марчук.

Крім того, вона додала, що обіцяну винагороду в розмірі 1 млн долл.за інформацію про вбивство Аксельрода, може як допомогти слідству, так перешкодити встановленню істини: "У практиці бувають різні ситуації, коли винагорода допомагала, а й бували випадки, коли вона заважала встановити істину у справі".

Нагадаємо, відомий бізнесмен, партнер співвласника групи "Приват" був застрелений 14 квітня 2012 р. біля під'їзду свого будинку. 16 квітня МВС порушило кримінальну справу за фактом умисного вбивства бізнесмена.