ua en ru

Прокуратура Донецької області розслідує ДТП за участю міліціонера

Прокуратура Донецької області розслідує ДТП за участю міліціонера Фото: ДТП у Донецькій області

Міліціонер з Черкас зіткнувся з Hyundai, в результаті чого була поранена пасажирка

Слідчим відділом прокуратури Донецької області розслідується кримінальне провадження по факту дорожньо-транспортної пригоди за участю працівника міліції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури.

"Встановлено, що 4 серпня, близько 6:00, в м. Краматорську Донецької області автомобіль Hyundai Tucson під управлінням старшого оперуповноваженого Управління карного розшуку ГУМВС України в Черкаській області скоїв зіткнення з автомобілем Hyundai Accent", - йдеться в повідомленні.

В результаті ДТП 53-річна пасажирка автомобіля Hyundai Accent отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у міську лікарню.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

Розслідування триває.

Нагадаємо, в Донецькій області був затриманий міліціонер, який 1 серпня зник з місця смертельного ДТП в селищі Богородичне Слов'янського району.