Виробництво морозива в Росії в I кварталі 2006 р. виросло на 9,7% до 60,75 тис. т.

В Росії в січні-березні 2006 р. було вироблено 60 тис. 757 т морозива, що на 9,7% перевищує показник 2005 р. Про це повідомив сьогодні журналістам виконавчий директор Союзу виробників морозива (СВМ) Росії Валерій Єлхов. У I кварталі 2005 р. в РФ було вироблено майже 55,4 тис. т морозива. За даними СВМ, в Центральному федеральному окрузі випуск морозива за даний період виріс на 28,6% - було вироблено 17 тис. 990 т. Зокрема в Московській області було вироблено 8 тис. 88 т морозива, що більш ніж в два рази перевищує показник січня-березня 2005 р. У Північно-західному федеральному окрузі в цілому виробництво морозива в I кварталі 2006 р. збільшилося в порівнянні з січнем-березнем 2005 р. на 86,4% (майже 6,6 тис. т). В той же час, за оцінками союзу, в Санкт-Петербурзі виробництво продукту впало на 17,3% - до 3,59 тис. т. У Далекосхідному федеральному окрузі виробники збільшили випуск морозива на 2,4%. У Південному, Приволзькому, Сибірському федеральному округах випуск морозива в I кварталі 2006 р., навпаки, знизився - на 17,2%, 5,9% і 0,6% відповідно. Падіння виробництва в Уральському ФО склало 12%.
On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся