ua en ru

Профільний комітет завтра ухвалить рішення про зняття недоторканості з Чауса, - Парубій

Профільний комітет завтра ухвалить рішення про зняття недоторканості з Чауса, - Парубій Фото: Парубій розповів, коли з Чауса можуть зняти недоторканність

Нардепи звернуться до правоохоронців

Комітет Верховної Ради України з питань регламенту і організації роботи парламенту завтра ухвалить рішення щодо зняття недоторканості з судді Дніпровського районного суду міста Києва Миколи Чауса. Про це сьогодні під час погоджувальної ради керівників фракцій і голів комітетів заявив голова ВРУ Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми почуємо на завтра рішення комітету по питанню, яке набуло широкого резонансу, стосовно притягнення до відповідальності судді Дніпровського суду міста Києва Миколи Чауса. Я сподіваюся, що ми завтра вже будемо мати рішення профільного комітету", - заявив Парубій.

Голова ВРУ також зазначив, що депутати завтра поставлять питання до правоохоронних органів, щодо того, як зник суддя Чаус.

"Я впевнений, що ВРУ невідкладно одним з перших розгляне дане питання", - додав Парубій.

Нагадаємо, раніше Солом'янський районний суд Києва ухвалив заарештувати квартиру і автомобіль судді Дніпровського райсуду Миколи Чауса.