ua en ru

Профільні комітети ВР не дадуть відповідні схвальні висновки щодо проекту постанови про ратифікацію угоди щодо пролонгації перебування ЧФ РФ у Криму.

Профільні комітети Верховної Ради не дадуть відповідні схвальні висновки щодо проекту постанови про ратифікацію угоди щодо пролонгації прибування ЧФ РФ в Криму. Про це у ВР заявив голова комітету з іноземних справ, народний депутат БЮТ Олег Білорус, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я заявляю, що при розгляді закону про ратифікацію допущені не лише антиконституційні дії, а й процесуальні порушення. Цей документ надійшов до нас у п'ятницю, 23 квітня, коли закінчився робочий день. Так само він був поданий до інших комітетів з питань європейської інтеграції та нацбезпеки і оборони... Важливо те, що супутного заключення до цього проекту немає, тому ця угода буде виноситися без рішень комітетів і розгляд її неможливий", - зазначив О.Білорус.

Його підтримав голова комітету з питань європейської інтеграції Борис Тарасюк і голова з питань нацбезпеки і оборони Анатолій Гриценко.