ua en ru

На Прикарпатті автомобіль в'їхав у кут будинку, є постраждалі

На Прикарпатті автомобіль в'їхав у кут будинку, є постраждалі Фото: ДТП

В результаті ДТП, трьох людей госпіталізували, ще четверо перебувають на амбулаторному лікуванні

На Прикарпатті автомобіль, який здійснював перевезення людей, в'їхав у кут будинку, в результаті чого постраждали 7 осіб. Про це повідомляє прес-служба Управління безпеки дорожнього руху.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 квітня, близько дев'ятої години на вулиці Ковжуна міста Калуша. Як тепер встановлено, 76-річний місцевий житель, керуючи мінівеном, зупинився на підйомі вулиці, щоб об'їхати перешкоду ліворуч. Після цього автомобіль почав самовільно рухатися заднім ходом, з'їхав з проїжджої частини дороги і зіткнувся з рогом будинку", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що троє осіб госпіталізовано в лікувальні установи райцентру. У 64-річної мешканки Калуша діагностований перелом руки, 32-річний калушанин отримав перелом поперекового хребця, а 70-річна калушанка - закритої черепно-мозкової травми. Ще чотири пасажири будуть перебувати на амбулаторному лікуванні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху) КК України.

altaltalt

Фото: ДТП на Прикарпатті

Нагадаємо, 25 квітня у Києві на вулиці Олени Теліги сталося дорожньо-транспортна пригода, при якому зіткнулися 5 автомобілів.