ua en ru

У передмісті Парижа невідомий з ножем напав на перехожих, є загиблий

У передмісті Парижа невідомий з ножем напав на перехожих, є загиблий Фото: поліція нейтралізувала нападника (twitter.com/prefpolice)

В результаті нападу загинула одна особа, поліція нейтралізувала злочинця

У передмісті Парижа невідомий з ножем напав на перехожих, в результаті чого одна людина загинула і двоє отримали поранення. Про це повідомляє Reuters.

Повідомляється, що інцидент стався в Трапі. Постраждалих госпіталізували з важкими пораненнями. За даними поліції, вдалося нейтралізувати нападника. Інші подробиці атаки поки не повідомляються.

Відзначимо, в кінці червня у Франції за підозрою в підготовці атак на мусульман затримали 10 осіб. Затримання проводилися по всій Франції, два з них - на Корсиці. При обшуку у підозрюваних вилучили зброю. За версією слідства, затримані готували атаки на радикально налаштованих імамів і ісламістів. Правоохоронці встановлюють, наскільки далеко підозрювані просунулися в своїх планах.

Нагадаємо, раніше терористичне угрупування "Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за наїзд і подальше напад на іноземців в Таджикистані 29 липня. В результаті тієї атаки загинули чотири туриста. Поліції вдалося затримати одного з підозрюваних незабаром після інциденту.