ua en ru

Причиною отруєння журналістів у кафе-барі "Святослав" стало неналежне ставлення до санітарних вимог, - СЕС

Причиною отруєння журналістів у кафе-барі "Святослав" стало неналежне ставлення до вимог санітарного законодавства. Про це заявив начальник головного управління Держсанепідслужби у Львівській області Роман Павлів, передає прес-служба Льівьскої ОДА.
Сьогодні у Львівській ОДА відбулося засідання надзвичайної протиепідемічної комісії при Львівській облдержадміністрації, пов'язане із захворюванням людей після святкування в кафе-барі "Святослав". Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Голова комісії, заступник голови, керівник апарату Львівської облдержадміністрації Іван Груник у вступному слові відзначив, що протягом 2012 року в області сталося 5 спалахів гострих кишкових захворювань, в яких постраждало понад 140 осіб.

За його словами, у більшості випадків причиною захворювань було неналежне відношення власників та керівників закладів громадського харчування до дотримання вимог санітарного законодавства, самовільне розширення асортименту страв, використання страв, виготовлених у домашніх умовах.

За результатами проведеного засідання, голова комісії дав ряд доручень держсанепідслужбі, МВС у Львівській області, управлінню ветеринарної медицини, направлених на попередження та профілактику захворювань серед населення.

Читайте також: У Львівській обл. з отруєнням госпіталізовані 12 осіб