ua en ru

Президент висловив співчуття у зв'язку зі смертю Бориса Возницького

Президент України Віктор Янукович висловив співчуття у зв'язку зі смертю героя України, члена Регіональної ради гуманітарного розвитку при Львівській ОДА, директора Львівської національної галереї мистецтв, ентузіаста і подвижника музейної справи Бориса Возницького. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Українська культура зазнала непоправної втрати...", - йдеться у співчутті рідним і близьким померлого. - "Борис Григорович назавжди залишиться у наших серцях як фахівець найвищого ґатунку, знаний і шанований у всьому світі".

"Це була надзвичайна Людина. Мудрий та принциповий керівник, вірний товариш і друг, Борис Григорович віддавав усі свої сили відродженню національної спадщини, повернувши життя багатьом картинам, скульптурам, замкам, і так багато ще міг зробити для української культури. Схиляю голову в жалобі і висловлюю сердечні співчуття рідним і близьким Бориса Григоровича Возницького", - зазначив Янукович.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в автокатастрофі сьогодні, 23 травня, на 86 році життя загинув в Золочевському районі Львівської області директор Львівської галереї мистецтв Борис Возницький.