ua en ru

Президент Вірменії привітав Порошенка з обранням Президентом України

Президент Вірменії Серж Саргсян привітав кандидата у Президенти, позафракційного нардепа Петра Порошенка з обранням Президентом України.

Президент Вірменії Серж Саргсян привітав кандидата у Президенти, позафракційного нардепа Петра Порошенка з обранням Президентом України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави Вірменії.

"Шановний Петре Олексійовичу! Вітаю Вас з обранням Президентом України! Переконаний, що планомірне нарощування вірмено-української взаємодії, активізація взаємовигідного торговельно-економічного співробітництва та прихильність безперервного розширення гуманітарних зв'язків наших країн будуть сприяти подальшому розвитку двосторонніх міждержавних відносин, твердо спираються на багатовікові узи дружби народів Вірменії та України", - йдеться у привітанні Сержа Саргсяна.

Нагадаємо, кандидат у Президенти, позафракційний нардеп Петро Порошенко набирає 54,62% (або 9 млн 713 тис. 433) голосів виборців за результатами обробки Центральною виборчою комісією 98,04% електронних протоколів.