ua en ru

Презентація проекту ChangeUA

До 25-річчя народження портал України ChangeUA презентував проект - віртуальна абетка «Україна від А до Я». Це своєрідний паспорт нашого народу, який відображає все розмаїття сучасної України, то, ніж наша країна, відома на весь світ. На думку авторів проекту, необхідно пам'ятати свою історію, адже без минулого немає майбутнього. Головна мета віртуальної абетки «Україна від А до Я» - нагадати про основні віхи історії країни і про людей, які її створювали, а також з'ясувати, з ким або з чим більшість наших співгромадян асоціюють Україну.

Проект стартував тільки вчора, але уподобання учасників вже проявилися досить явно: на даний момент найбільшу кількість голосів зібрала буква «Л» - «Лавра». На другому місці «Я» - «Ярослав Мудрий».

Взяти участь у проекті легко і просто. Необхідно вибрати на сайті ukraine25.changeua.com літеру-символ, яка на вашу думку найбільше асоціюється з Україною, - і поділитися цією літерою в одній із соціальних мереж. Результати голосування стануть відомі 24 серпня, в День Незалежності України.